Campursari

Dian FK – Nandhang Bronto

Published

on

Sumber Video

Suk kapan biso kelakon,
Sliramu, dadi sisihanku
Wis suwe nggonku ngenteni,
Ning sliramu, sajak ora ngerti

Opo sliramu ra kroso,
Atiku, lagi nandang bronto
Aku nyuwun palilamu,
Timbangono, katresnanku iki

reff :
Tak rewangi awak kuru,
Saben dino, mung nggagas sliramu
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo-mugo, ketekan setyaku

Opo pancen koyo ngene,
Rasane, wong kang nandang bronto
Sedino ora ketemu,
Rumangsaku, wis koyo sewindu

reff :
Tak rewangi awak kuru,
Saben dino, mung nggagas sliramu
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo-mugo, ketekan setyaku

Opo pancen koyo ngene,
Rasane, wong kang nandang bronto
Sedino ora ketemu,
Rumangsaku, wis koyo sewindu

Seberapa menarik informasi ini?

Rerata rating / 5. Jumlah vote:

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement