Connect with us

Campursari

Dian FK – Nandhang Bronto

Published

Dian FK – Nandhang BrontoSuk kapan biso kelakon, Sliramu, dadi sisihanku Wis suwe nggonku ngenteni, Ning sliramu, sajak ora ngerti Opo sliramu ra kroso,...
Sumber Video

Suk kapan biso kelakon,
Sliramu, dadi sisihanku
Wis suwe nggonku ngenteni,
Ning sliramu, sajak ora ngerti

Opo sliramu ra kroso,
Atiku, lagi nandang bronto
Aku nyuwun palilamu,
Timbangono, katresnanku iki


reff :
Tak rewangi awak kuru,
Saben dino, mung nggagas sliramu
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo-mugo, ketekan setyaku

Opo pancen koyo ngene,
Rasane, wong kang nandang bronto
Sedino ora ketemu,
Rumangsaku, wis koyo sewindu

reff :
Tak rewangi awak kuru,
Saben dino, mung nggagas sliramu
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo-mugo, ketekan setyaku

Opo pancen koyo ngene,
Rasane, wong kang nandang bronto
Sedino ora ketemu,
Rumangsaku, wis koyo sewindu

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Dian FK – Nandhang Bronto" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments