Connect with us

Dangdut

Dewi Marcella – Dalan Anyar

Published

on


Warning: file_get_contents(https://invidio.us/watch?v=PlLis6Uf1CM): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 500 Internal Server Error in /home/jejaring/public_html/content/themes/mbahwo-news/tempelvideo.php on line 1
Dewi Marcella – Dalan AnyarKembang tebu sing kabur kanginan, Saksi bisu, sing dadi kenangan.. Prasetyamu kuwi mung kiasan, Tresnamu sak iki wis ilang.. Neng...

Kembang tebu sing kabur kanginan,
Saksi bisu, sing dadi kenangan..
Prasetyamu kuwi mung kiasan,
Tresnamu sak iki wis ilang..

Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..
Ngawi..

Reff:
Kembang tebu sing neng sawah grudo,
Ora garing senajan mongso ketigo..
Tansah eling, jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro..

Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..

Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..
Ngawi..

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas. Best Regards, Jejaring Net.