Connect with us

Genre Dangdut

Dian Marshanda – Nggedabrus

mm

Published

on

Endi buktine kowe nek seneng aku,
Endi nyatane kowe nek tresno aku
Nukokno bakso kowe durung tentu,
Opo maneh cap cay tambah ora tau
Mangan sate kowe ora nate,
Wedang tape iku wae nggawe dewe

Nang mojokerto kowe ra tau mrono,
Nang suroboyo jare awakmu adoh
Lungguh teras tiwas bokong panas,
Nganti jam rolas kok kowe durung puas
Ora sungkan calon morotuo


Nek digropyok kowe njaluk tulung sopo

reff :
Jarene kowe juragan tahu,
Tumpakanmu sedan warna biru
Aku njaluk wedhak aku njaluk gincu,
Tapi kowe ora iso tuku

Nang njombang mlebu toko sandangan,
Aku milih kathok karo kotang
Kok tukokno sayang kathok warna abang,
Tapi iku yo duwik utangan

Pancen umuk kowe yo upruk,
Omonganmu kebak sak genuk
Klakoanmu ngalahno bulus,
Kowe ngono yo nggedabrus

kembali ke atas..endi buktine kowe…

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.
Advertisement