Connect with us
Chords, Nella Kharisma – Manise AsmoroNeng alam ndunyo sumebyar wernane tresno, Ora kuoso goyah kukuh setyaku.. Kangen ngliputi wayah rimo lan wengi, Cedhak andum katresnan...

Published

on

Neng alam ndunyo sumebyar wernane tresno,
Ora kuoso goyah kukuh setyaku..
Kangen ngliputi wayah rimo lan wengi,
Cedhak andum katresnan lamon adoh tansah kelingan..


Neng ati iki mung sliramu tak tresnani,
Nguwasani roso ra sewates jroning dodo..
Tansah memuji nyuwun palilahe gusti,
Tresnamu tresnaku biso nyawiji selawase..

reff:
Naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno..
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro..

reff:
Neng ati iki mung sliramu tak tresnani,
Nguwasani roso ra sewates jroning dodo..
Tansah memuji nyuwun palilahe gusti,
Tresnamu tresnaku biso nyawiji selawase..

reff:
Naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno..
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro..

Naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno..
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro..

Disclaimer! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.
Advertisement
Comments