Connect with us
Suliana – Demenan Maningwelase isun nyang riko keliwat tulus iklas noring dodo donge mekar welas isun iki riko gawe tatune ati bengen enget...

Published

on

welase isun nyang riko
keliwat tulus iklas noring dodo
donge mekar welas isun iki
riko gawe tatune ati


bengen enget paran ndane riko
sak ikine tego gawe sun loro
wujud welas hang isun belani
Pungkase riko ngeliyo ati

Reff:

Demenan maning riko demenan maning
welase liyo loro atinisun
demenan maning riko demenan maning
isun hang loro loro atinisun

wis cukup semene byaen
ngrasakne loro ati iki
mergo isun sing kuat
ndeleng riko demenan maning

Disclaimer! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.
Advertisement
Comments