Connect with us
Suliana – Demenan Maningwelase isun nyang riko keliwat tulus iklas noring dodo donge mekar welas isun iki riko gawe tatune ati bengen enget...

Published

on

welase isun nyang riko
keliwat tulus iklas noring dodo
donge mekar welas isun iki
riko gawe tatune ati

bengen enget paran ndane riko
sak ikine tego gawe sun loro
wujud welas hang isun belani
Pungkase riko ngeliyo ati


Reff:

Demenan maning riko demenan maning
welase liyo loro atinisun
demenan maning riko demenan maning
isun hang loro loro atinisun

wis cukup semene byaen
ngrasakne loro ati iki
mergo isun sing kuat
ndeleng riko demenan maning

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.
Advertisement

Serial Drama Terbaru