Connect with us
Ratna Antika – Cenut Cenutsirah cenut cenut ndelok goyang dangdut penyanyine rodok imut gendut gendut sing lanang nyelintut sing wedhok mbecucut yo iki sing...

Published

on

sirah cenut cenut
ndelok goyang dangdut
penyanyine rodok imut gendut gendut


sing lanang nyelintut
sing wedhok mbecucut
yo iki sing nggarai dadi semrawut

korono tumini goyange nggilani
aurate dibukak rodok nggudoni
korono tumini rondo bakul kopi
ra maido supoyo ben dikrasani

ra usah maido
endang goyang kono
japenan india ala araf ndeso

goyang siji siji
sing liane ngantri
uwong sabar iku disayang ilahi

tumerehe jane yutum goyang ahe
sampe lali nggawe wedang pesenane
tumerehe jane yutum goyang ahe
sampe lali bingung piro totalane

sirah cenut cenut
ndelok goyang dangdut
penyanyine rodok imut gendut gendut

sing lanang nyelintut
sing wedhok mbecucut
yo iki sing nggarai dadi semrawut

korono tumini goyange nggilani
aurate dibukak rodok nggudoni
korono tumini rondo bakul kopi
ra maido supoyo ben dikrasani

sirah cenut cenut
ndelok goyang dangdut
penyanyine rodok imut gendut gendut

sing lanang nyelintut
sing wedhok mbecucut
yo iki sing nggarai dadi semrawut

korono tumini goyange nggilani
aurate dibukak rodok nggudoni
korono tumini rondo bakul kopi
ra maido supoyo ben dikrasani

Disclaimer! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.
Advertisement
Comments