Connect with us
mm

Published

on

naliko pisan ketemu
esemu dadi gregeting atiku
aku ra nglegewo
siro teko kondho tresno
larane atiku iki
ora nyono lungo cidro janji
lelakon kawuri
mung tansah ngreridu ati
antuk jampi luwih manis
nadyan namung lamis
rasaku antuk tombo
ora ngiro usodo dadi memolo
duh gusti niki kepripun
dituturi kulo mboten purun
rinten dalu nuwun
dadi getun nganti pikun
reff :
naliko pisan ketemu
esemu dadi gregeting atiku
aku ra nglegewo
siro teko kondho tresno
larane atiku iki
ora nyono lungo cidro janji
lelakon kawuri
mung tansah ngreridu ati
antuk jampi luwih manis
nadyan namung lamis
rasaku antuk tombo
ora ngiro usodo dadi memolo
duh gusti niki kepripun
dituturi kulo mboten purun
rinten dalu nuwun
dadi getun nganti pikun


Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.
Advertisement

Promo Terbaru