Campursari

Nonik Aprilia – Getun Nganti Pikun

Published

on

Sumber Video

naliko pisan ketemu
esemu dadi gregeting atiku
aku ra nglegewo
siro teko kondho tresno
larane atiku iki
ora nyono lungo cidro janji
lelakon kawuri
mung tansah ngreridu ati
antuk jampi luwih manis
nadyan namung lamis
rasaku antuk tombo
ora ngiro usodo dadi memolo
duh gusti niki kepripun
dituturi kulo mboten purun
rinten dalu nuwun
dadi getun nganti pikun
reff :
naliko pisan ketemu
esemu dadi gregeting atiku
aku ra nglegewo
siro teko kondho tresno
larane atiku iki
ora nyono lungo cidro janji
lelakon kawuri
mung tansah ngreridu ati
antuk jampi luwih manis
nadyan namung lamis
rasaku antuk tombo
ora ngiro usodo dadi memolo
duh gusti niki kepripun
dituturi kulo mboten purun
rinten dalu nuwun
dadi getun nganti pikun

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement