Dangdut

Chords, Nella Kharisma – Asmoro

Published

on

Sumber Video

Mung sewates angen, hang manggoni ati nisun
Bingung, bisone mung ngangen ngangen
Sekirane, ono wektu kanggo isun
Sedelo, masiyo mung liwat ngimpi..
Nong ati nisun selawase, mung riko selawase

reff :
Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Mung sewates angen, hang manggoni ati nisun
Bingung, bisone mung ngangen ngangen
Sekirane, ono wektu kanggo isun
Sedelo, masiyo mung liwat ngimpi..
Nong ati nisun selawase, mung riko selawase

reff :
Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Perhatian! Video, Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.

Advertisement