Connect with us

Dangdut

Ratna Antika – Alun Alun Nganjuk

Published

Sumber Video

Pr :
Menyang sun anteni, kapan riko mulih
Koyo apike bengi, kutho banyuwangi
Semilir angin wates, nggugah kangene ati
Opo riko sing ngerteni, riko sun kangeni

Ring alun-alun sun nggoleti
Terminal, stasiun sun ubengi
Wis setaun sun enteni
Welas riko kang sun gandoli


Lk :
Lali temenan tah dik, riko tau janji
Disakseni, lampu alun-alun iki
Lali temenan tak dik, ambi isun iki
Ring terminal, stasiun isun nggoleti

reff :

Pr :
Semilir angin wates, nggugah kangene ati
Opo riko sing ngerteni, riko sun kangeni

Ring alun-alun sun nggoleti
Terminal, stasiun sun ubengi
Wis setaun sun enteni
Welas riko kang sun gandoli

Lk :
Lali temenan tah dik, riko tau janji
Disakseni, lampu alun-alun iki
Lali temenan tak dik, ambi isun iki
Ring terminal, stasiun isun nggoleti

Pr :
Ring alun-alun sun nggoleti
Terminal, stasiun sun ubengi
Wis setaun sun enteni
Welas riko kang sun gandoli

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Ratna Antika – Alun Alun Nganjuk" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments