Connect with us

Campursari

Lirik, Didi Kempot – Lungo Esuk Mulih Esuk (Pergi Pagi Pulang Pagi)

Published

Lirik, Didi Kempot – Lungo Esuk Mulih Esuk (Pergi Pagi Pulang Pagi)aku tresno sliramu aku seneng awakmu rekoso tak lakoni pengen nyenengke ati aku ra tau sambat senajan awakku ra kuat...
Sumber Video

aku tresno sliramu
aku seneng awakmu
rekoso tak lakoni
pengen nyenengke ati

aku ra tau sambat
senajan awakku ra kuat
panas udan ngancani
golek pangan rino lan wengi


aku lilo lungo esuk awan wengi
lungaku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

wes ojo susah-susah (susah), aku tak metu omah
rekoso tak lakoni, pengen nyenengke ati
aku ra tau sambat, senajan awakku ra kuat
panas udan ngancani, golek pangan rino lan wengi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungaku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungoku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungoku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi
yen mulih dompetku ben isi
oh yen mulih ora mbok seneni

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Lirik, Didi Kempot – Lungo Esuk Mulih Esuk (Pergi Pagi Pulang Pagi)" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.
Advertisement
Comments