Connect with us
Lirik, Didi Kempot – Lungo Esuk Mulih Esuk (Pergi Pagi Pulang Pagi)aku tresno sliramu aku seneng awakmu rekoso tak lakoni pengen nyenengke ati aku ra tau sambat senajan awakku ra kuat...

Published

on

aku tresno sliramu
aku seneng awakmu
rekoso tak lakoni
pengen nyenengke ati


aku ra tau sambat
senajan awakku ra kuat
panas udan ngancani
golek pangan rino lan wengi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungaku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

wes ojo susah-susah (susah), aku tak metu omah
rekoso tak lakoni, pengen nyenengke ati
aku ra tau sambat, senajan awakku ra kuat
panas udan ngancani, golek pangan rino lan wengi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungaku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungoku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungoku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi
yen mulih dompetku ben isi
oh yen mulih ora mbok seneni

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.