Connect with us

Genre Campursari

Lirik, Didi Kempot – Lungo Esuk Mulih Esuk (Pergi Pagi Pulang Pagi)

mm

Published

on

Lirik, Didi Kempot – Lungo Esuk Mulih Esuk (Pergi Pagi Pulang Pagi)aku tresno sliramu aku seneng awakmu rekoso tak lakoni pengen nyenengke ati aku ra tau sambat senajan awakku ra kuat...

aku tresno sliramu
aku seneng awakmu
rekoso tak lakoni
pengen nyenengke ati

aku ra tau sambat
senajan awakku ra kuat
panas udan ngancani
golek pangan rino lan wengi


aku lilo lungo esuk awan wengi
lungaku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

wes ojo susah-susah (susah), aku tak metu omah
rekoso tak lakoni, pengen nyenengke ati
aku ra tau sambat, senajan awakku ra kuat
panas udan ngancani, golek pangan rino lan wengi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungaku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungoku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungoku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi
yen mulih dompetku ben isi
oh yen mulih ora mbok seneni

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.
Advertisement