Connect with us

Published

on

Manise yo manise,
Wong cemenge koyo manggis
Disawang sing mboseni,
Kenal pisan yo ngangeni


Lancinge podo ngelamun,
Kang dilamun membat mayun
Gregeten arep methik,
Kang dikarep nguweni unyik

reff :
Aduh, aduh kang cemeng manggis..[nggis]
Kenal sepisan, ati ketepis…[pis]
Mrono mrene, lancinge nyopo
Prawan ayu, mulo anake sopo

Aduh, aduh kang cemeng manggis..[nggis]
Kenal sepisan, ati ketepis …[pis]
Mrono mrene, lancinge nyopo
Prawan ayu, mulo anake sopo

Guyu lan eseme,
Kelantongan ring lambene
Duh eman tambah manis,
Kang sing kre-es, podo meringis

reff :
Aduh, aduh kang cemeng manggis..[nggis]
Kenal sepisan, ati ketepis…[pis]
Mrono mrene, lancinge nyopo
Prawan ayu, mulo anake sopo

Aduh, aduh kang cemeng manggis..[nggis]
Kenal sepisan, ati ketepis …[pis]
Mrono mrene, lancinge nyopo
Prawan ayu, mulo anake sopo

Guyu lan eseme,
Kelantongan ring lambene
Duh eman tambah manis,
Kang sing kre-es, podo meringis

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.