Connect with us

Published

on

Suaramu Pancen Penak Dirungoke
Gawe Seneng Wong Sing Podo Mirengke
Suaramu Ora Bisa Dilaleke
Senajan Aku Mung Krungu Suarane


Penyiar Radio Aku Matur Nuwun Karo Kowe
Suaramu Kuwi Pancen Nyenengake
Penyiar Radio Aku Saben Dino Ngrungoake
Suaramu Ora Biso Dilale Ake

Advertisement
Comments