Connect with us

Kenangan

Detty Kurnia – Mawar Bodas

Published

[Intro] Bm
G Bm C Bm

Bm
Mapay jalan satapak
G
Ngajugjug ka hiji lembur
Em
Henteu karasa capena
Bm
Sabab aya nu diteang

Bm
Hujan angin dor dar gelap
G
Hunteu aya keur ngiuhan
Em
Sanajan awak rancucut
Bm
Teu paduli kajeun teuing

F#
Nu penting mah asal nepi
Bm
Ka tempat anu di tuju
F#
Rek ngalongok mawar bodas
Bm
Nu moal lila ka ala

Em
Sugan tea moal gagal
Bm
Kembang geus aya nu boga
G
Balik teh asa hoream
Bm
leumpang ge asa ngalayang

G Bm
Teu kasawang ti anggalna
Em Bm
Teu kapikir ti tadina
Em
Lamun bakal nyeri hate
Bm
Hoream teu sudi teuing
G
Mikiran pipanyakiteun
Bm
Mikiran pipanyakiteun

[Interlude] G Bm G Bm G Bm C Bm

Bm
Mapay jalan satapak
G
Ngajugjug ka hiji lembur
Em
Henteu karasa capena
Bm
Sabab aya nu diteang

Bm
Hujan angin dor dar gelap
G
Hunteu aya keur ngiuhan
Em
Sanajan awak rancucut
Bm
Teu paduli kajeun teuing

F#
Nu penting mah asal nepi
Bm
Ka tempat anu di tuju
F#
Rek ngalongok mawar bodas
Bm
Nu moal lila ka ala

Em
Sugan tea moal gagal
Bm
Kembang geus aya nu boga
G
Balik teh asa hoream
Bm
leumpang ge asa ngalayang

G Bm
Teu kasawang ti anggalna
Em Bm
Teu kapikir ti tadina
Em
Lamun bakal nyeri hate
Bm
Hoream teu sudi teuing
G
Mikiran pipanyakiteun
Bm
Mikiran pipanyakiteun