Kenangan

Detty Kurnia – Mawar Bodas

Published

[Intro] Bm
G Bm C Bm

Bm
Mapay jalan satapak
G
Ngajugjug ka hiji lembur
Em
Henteu karasa capena
Bm
Sabab aya nu diteang

Bm
Hujan angin dor dar gelap
G
Hunteu aya keur ngiuhan
Em
Sanajan awak rancucut
Bm
Teu paduli kajeun teuing

F#
Nu penting mah asal nepi
Bm
Ka tempat anu di tuju
F#
Rek ngalongok mawar bodas
Bm
Nu moal lila ka ala

Em
Sugan tea moal gagal
Bm
Kembang geus aya nu boga
G
Balik teh asa hoream
Bm
leumpang ge asa ngalayang

G Bm
Teu kasawang ti anggalna
Em Bm
Teu kapikir ti tadina
Em
Lamun bakal nyeri hate
Bm
Hoream teu sudi teuing
G
Mikiran pipanyakiteun
Bm
Mikiran pipanyakiteun

[Interlude] G Bm G Bm G Bm C Bm

Bm
Mapay jalan satapak
G
Ngajugjug ka hiji lembur
Em
Henteu karasa capena
Bm
Sabab aya nu diteang

Bm
Hujan angin dor dar gelap
G
Hunteu aya keur ngiuhan
Em
Sanajan awak rancucut
Bm
Teu paduli kajeun teuing

F#
Nu penting mah asal nepi
Bm
Ka tempat anu di tuju
F#
Rek ngalongok mawar bodas
Bm
Nu moal lila ka ala

Em
Sugan tea moal gagal
Bm
Kembang geus aya nu boga
G
Balik teh asa hoream
Bm
leumpang ge asa ngalayang

G Bm
Teu kasawang ti anggalna
Em Bm
Teu kapikir ti tadina
Em
Lamun bakal nyeri hate
Bm
Hoream teu sudi teuing
G
Mikiran pipanyakiteun
Bm
Mikiran pipanyakiteun

Advertisement
Click to comment
Berkomentarlah dengan bijak. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator bersangkutan, sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply