Connect with us

Campursari

Cak Diqin feat Ami DS – Slenco

Published

[Intro] G#
C# C# F# C#
E G# G# C#
G#

C#
mas kangmas namine sinten
F#
sakniki dintene sabtu
A C#
mas kangmas kesah teng pundi
E G#
sapi kulo pun manak pitu

C#
duh aduh jenengan pripun
F#
sakniki pun mboten ngalor
A C#
kenging menopo kok wangsul ngidul
E C#
kulo niki namine sinten

[Intro] E C#

[Chorus]
C#m
aduh kok njengkelke
F#m C#m
dijak ngendikan kok mrono mrene
A F#m
ndadi ora karuan
G# C#m
estunipun menopo saliwang

C#m
kulo mboten udud
F#m C#m
rumiyin kulo teng Suroboyo
A F#m
kapan dino Jemuah
G# C#m
kulo mbenjang badhe tindak pundi

C#
ping kuping walah opo jamur
F#
ora mungkin mripatku lamur
A C#
penak meneng ora caturan
E G# C#
memang aku ganteng tiada tandingan

[Intro] C# C# F# C#
E G# G# C#
G#

C#
mas kangmas namine sinten
F#
sakniki dintene sabtu
A C#
mas kangmas kesah teng pundi
E G#
sapi kulo pun manak pitu

C#
duh aduh jenengan pripun
F#
sakniki pun mboten ngalor
A C#
kenging menopo kok wangsul ngidul
E C#
kulo niki namine sinten

[Intro] E C#

[Chorus]
C#m
aduh kok njengkelke
F#m C#m
dijak ngendikan kok mrono mrene
A F#m
ndadi ora karuan
G# C#m
estunipun menopo saliwang

C#m
kulo mboten udud
F#m C#m
rumiyin kulo teng Suroboyo
A F#m
kapan dino Jemuah
G# C#m
kulo mbenjang badhe tindak pundi

C#
ping kuping walah opo jamur
F#
ora mungkin mripatku lamur
A C#
penak meneng ora caturan
E G# C#
memang aku ganteng tiada tandingan

[Ending]
A C#
penak meneng ora caturan
E G# C#
memang aku ganteng tiada tandingan
E G# C#
memang aku ganteng tiada tandingan
E G# C#
memang aku ganteng tiada tandingan
E G# C#
memang aku ganteng tiada tandingan
E G# C#
memang aku ganteng tiada tandingan