Connect with us

Pop

Taman Siswa – Jaranan

Published

on

Jaranan . .. Jaranan
Jarane jaran teji
Sing numpak ndoro Bei
Sing ngiring poro abdi

Cek cek nong … cek cek gung
Jarane mlebu ning lurung

Gedebuk krincing … Gedebuk krincing
Gedebuk krincing … prok prok
Gedebuk jeder (2x)

Jaranan . .. Jaranan
Jarane jaran kepang
Sing nunggang klambi abang
Mlakune ndhut ndutan

Cek cek nong … cek cek gung
Jarane mlebu ning lurung

Gedebuk krincing … Gedebuk krincing
Gedebuk krincing … prok prok
Gedebuk jeder (2x)

Jaranan . .. Jaranan
Jarane jaran kore
Ora ono kendaline
Jarane mlayu dewe

Cek cek nong … cek cek gung
Jarane mlebu ning lurung

Gedebuk krincing … Gedebuk krincing
Gedebuk krincing … prok prok
Gedebuk jeder (2x)

Advertisement
Comments