Connect with us
Wulan – Sinom ParijothoNuladha laku utama Tumrape wong tanah Jawi Wong agung ing Ngeksiganda Panembahan Senopati Kapati amarsudi Sudaning hawa lan nepsu Pinesu...

Published

on

Nuladha laku utama
Tumrape wong tanah Jawi
Wong agung ing Ngeksiganda
Panembahan Senopati
Kapati amarsudi


Sudaning hawa lan nepsu
Pinesu tapa brata
Tanapi siyang ratri
Amemangun karyenak tyasing sasama

Memanismu angujiwat
Agawe rujiting galih
Cara apa kang sinedya
Upama mundhuta rukmi
Tartamtu dakturuti
Upama numpak prau
Lumampah tanpa welah
Ing madyaning jalanidhi
Taman nggonjing aginjong ing pagulingan

Disclaimer! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) pada alamat yang terdapat pada video diatas.
Advertisement
Comments