Connect with us

Campursari

Tedjo & Soimah – Nikah siri

Published

Pr:
Dingaren tindak mriki mas,
Nopo mboten salah margi
Kabare sing tak tampi
Sampeyan nggandeng putri
Jare rondho anak siji
Ndiko nikah siri-
Lk:
Sing sabar yen ngendiko dik
Ojo mung waton sujono
Kabare sing tok tompo
Iku kabar ngoyoworo
Durung-durung ojo duko
Iku ra prayogo-
Yen ora percoyo dik
Aturku marang keng sliro
Aku bakal prasopo
Mugo enggal nemahi praloyo
Pr:
Yen sumpah, mandhi mas
Akeh wong kang podo mati
Pancen wis tak akoni
Yen aku iki kurang gemati
reff:
kembali ke atas..dingaren tindhak mriki-