Connect with us
mm

Published

on

Sumilir angin wengi iki,
nambahi kangen roso ati,
yen kelingan esemmu wong manis,
atiku koyo diiris.

Neng opo kowe telat teko,
neng opo kowe ora kondho,
mbiyen mbiyen sopo sing marai,
nganti tuwuh tresno iki,
sopo sing nyirami.


Banyu kali miline ono segoro,
ati iki rasane keloro-loro.
Umpamane disik kowe gelem crito,
tresnamu ono sing nduweni.

Sak tenane ora lilo,
sak tenane sayang,
sak tenane aq gelo
medhotake roso tresno.

Senadyan ndisik wong liyo,
sing nduweni roso tresno.
Senadyan ndisik wong liyo,
nanging aku tetep loro.

Opo aku sing kleru,
opo kowe sing kleru
opo iki pancen nasibku

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.