Connect with us

Campursari

Nonik Aprilia – Nelongso

Published

Banget ora ngiro, nelongso atiku
Sarawunge, kang adoh papane
Pancen dipisahke, dening panggawene
Kang tansah sarju, mung tansah adu-adu

Memanismu, kang nyoto dadi atiku
Jo kuwatir nora kendat, nggonku tansah mikir
Ojo hanalongso, uriping manungso
Pasrah pasti, mring kersaning hyang widhi

reff :
Banget ora ngiro, nelongso atiku
Sarawunge, kang adoh papane
Pancen dipisahke, dening panggawene
Kang tansah sarju, mung tansah adu-adu

Memanismu, kang nyoto dadi atiku
Jo kuwatir nora kendat, nggonku tansah mikir
Ojo hanalongso, uriping manungso
Pasrah pasti, mring kersaning hyang widhi