Connect with us
Lirik, Didi Kempot – Wis CukupWis cukup, nggonmu gawe Gawe loro atiku Wis cukup, nggonmu gawe Gawe nangis mripatku Tak tompo, ora popo Aku ra...

Published

on

Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe loro atiku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe nangis mripatku
Tak tompo, ora popo
Aku ra loro ati karo kowe
Senajan aku kerep kok larakke
Mung siji wedi sing tak pikirake
Aku ojo nganti ditinggalke

reff:
Bebasan nangis, wis ra metu iluhku
Nangis, nangisi roso tresnoku
Bebasan loro, wis suwe ra entuk jantu
Marine yen kowe ra ninggal aku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe loro atiku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe nangis mripatku
Tak tompo, ora popo


kembali ke reff

Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.