Connect with us

Campursari

Lirik, Didi Kempot – Nagih Janji

Published

Lirik, Didi Kempot – Nagih Janjiudan eluh tumetes ing wayah wengi kroso trenyuh rasane atiku iki iki tenan opo yo mung ono ngimpi ra taknyono...
Sumber Video

udan eluh tumetes ing wayah wengi
kroso trenyuh rasane atiku iki
iki tenan opo yo mung ono ngimpi
ra taknyono sliramu kok kerso bali

ora salah yen sliramu nagih janji
mung tekamu kok yo ora wingi-wingi
aku bungah neng kudu kepiye iki
saikine aku uwes entuk ganti

intro

reff
Uwes ono sisihanku seng mlaku jroning atiku
sak suwene sliramu ninggalke aku
Ojo kok salahke aku
ojo nesu karo aku
wong tuaku wes kebacut entuk mantu

Ora salah yen sliramu nagih janji
mung tekamu kog yo ora wingi- wingi
Aku bungah neng kudu kepiye iki
saikine aku uwes entuk ganti

Perhatian! Musik, lirik maupun chords lagu diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen/label musik bersangkutan. Silahkan membeli produk asli (CD/VCD dll) di toko-toko media ataupun secara langsung pada alamat yang tercantum pada video diatas.