Connect with us

Published

on

udan eluh tumetes ing wayah wengi
kroso trenyuh rasane atiku iki
iki tenan opo yo mung ono ngimpi
ra taknyono sliramu kok kerso bali

ora salah yen sliramu nagih janji
mung tekamu kok yo ora wingi-wingi
aku bungah neng kudu kepiye iki
saikine aku uwes entuk ganti


intro

reff
Uwes ono sisihanku seng mlaku jroning atiku
sak suwene sliramu ninggalke aku
Ojo kok salahke aku
ojo nesu karo aku
wong tuaku wes kebacut entuk mantu

Ora salah yen sliramu nagih janji
mung tekamu kog yo ora wingi- wingi
Aku bungah neng kudu kepiye iki
saikine aku uwes entuk ganti

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.