Connect with us

Published

on

Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tekamu
Marang mego ing angkoso, nimas
Sun takokke pawartamu
Janji-janji aku eling, cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Lintang-lintang ngiwi-iwi, nimas
Tresnaku sundhul wiyati
Dek semono, janjimu disekseni
Mega kartiko, kairing roso tresno asih
Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Rungokno tangising ati
Binarung swaraning ratri, nimas
Ngenteni mbulan ndadari


reff :
Dek semono, janjimu disekseni
Mega kartiko, kairing roso tresno asih
Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Rungokno tangising ati
Binarung swaraning ratri, nimas
Ngenteni mbulan ndadari

Advertisement
Comments