Connect with us

Genre Campursari

Lirik, Kania Kinaldy – Layang Kangen (Pop Bossanova)

Published

on

Lirik, Kania Kinaldy – Layang Kangen (Pop Bossanova)Layangmu tak tompo wingi kuwi Wes tak woco opo karepe atimu Trenyuh ati iki moco tulisanmu Ora kroso netes eluh...

TV STREAMING

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ora kroso netes eluh neng pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Wong bagus entenono tekanku

Ora maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Ora maido sopo wong sing ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Wong bagus, entenono tekaku

Umpomo tanganku dadi
suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo
kahananku
Wong bagus entenono tekaku

Ora maido sopo wong sing
ora kangen
Adoh bojo arep turu angel
merem
Ora maido sopo wong sing
ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro
pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Wong bagus, entenono tekaku
Wong bagus, entenono tekaku

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.