Connect with us

Genre Etnik & Campursari

Chords, Rita Tila feat Imam Mudrika – Mawar Bodas

Published

on

Chords, Rita Tila feat Imam Mudrika – Mawar BodasIntro : Am F Dm Am         E F E Am         F E Am Am mapai jalan satapak F ngajugjug ka hiji lembur Dm...

Intro : Am F Dm Am
        E F E Am
        F E Am

Am
mapai jalan satapak
F
ngajugjug ka hiji lembur
Dm
henteu karasa capena
Bb        Am
sabab aya nu diteang..


Am
hujan angin dor dar gelap
F
taya tempat keur ngiuhan..
Dm
sanajan awak rancucud
Bb          Am
teu paduli kajeun teuing..

E
nu penting mah asal nepi
Am
ka tempat anu dituju..
E
rek ngalongok mawar bodas
Am
nu moal lila ka ala

Dm
sugan tea..moal gagal
Am
kembang geus aya nu boga
F
balik ge asa hoream..
Am
leumpang ge jiga ngalayang..

Reff:
F
teu kasawang… (teu kasawang )
Am
ti anggalna…. ( ti anggalna )
F
teu ka pikir…( teu ka pikir )
Am
ti tadina.. (tadina)

Dm
lamun tea bakal gagal
Am
hoream teu sudi teuing
F
mikiran pipanyakiteun..
Am
mikiran pipanyakiteun..

Musik : E….F E
        Dm F Am
        Am E F E
        F E Am
        F E Am

Ulangi dari awal 1x gan

Reff end:
F
teu kasawang… (teu kasawang )
Am
ti anggalna…. ( ti anggalna )
F
teu ka pikir…( teu ka pikir )
Am
ti tadina.. (tadina)

Dm
lamun tea bakal gagal
Am
hoream teu sudi teuing
F
mikiran pipanyakiteun..
Am
mikiran pipanyakiteun..

Outro : Am F E….Am

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Continue Reading
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.
Advertisement