Connect with us

Genre Campursari

Lirik, Suji – Ngimpi (Sripat-Sripit)

mm

Published

on

Lirik, Suji – Ngimpi (Sripat-Sripit)Sripat sripit,lembehane mrak kesimpir Gandhes luwes, wiragane anglamlami.. Sedhet singset, besus angadi busono Dhasar ayu, taksih kenyo tan kuciwo Dak...

Sripat sripit,lembehane mrak kesimpir
Gandhes luwes, wiragane anglamlami..
Sedhet singset, besus angadi busono
Dhasar ayu, taksih kenyo tan kuciwo

Dak caketi, aduh mesem sepet madu
Ora sronto, ndak gandheng malah gumuyu


Katon bungah,kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

reff :

Sedhet singset, besus angadi busono
Dhasar ayu, taksih kenyo tan kuciwo
Dak caketi, aduh mesem sepet madu
Ora sronto, ndak gandheng malah gumuyu

Katon bungah,kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement