Connect with us

Genre Campursari

Lirik, Susi Ngapak – Suket Teki

Published

on

Lirik, Susi Ngapak – Suket Tekiinyong tak sing ngalah trima mundur timbang larang ati tak uyako wong riko wes lali ora bakal bali paribasan awak...

inyong tak sing ngalah
trima mundur timbang larang ati
tak uyako wong riko wes lali
ora bakal bali

paribasan awak urip kari balung
lilo nyong lakoni
jebule janjimu jebule sumpahmu
ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
riko malang gendeng wakon liane
nyong tandur pari jebul tukule malah suket teki

paribasan awak urip kari balung
lilo nyong lakoni
jebule janjimu jebule sumpahmu
ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sek betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
riko malang gendeng wakon liane
nyong tandur pari jebul tukule malah suket teki

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply