Connect with us

Genre Campursari

Lirik, Suji – Cundhuk Mentul

mm

Published

on

Lirik, Suji – Cundhuk MentulCundhuk mentul, Kang rinenggo sapucuking rekmo.. Slendang kuning, Kang sumampir ono ing pundhak’e.. Ora olo, Nanging malah soyo angleledo.. Bebasane,...

Cundhuk mentul,
Kang rinenggo sapucuking rekmo..
Slendang kuning,
Kang sumampir ono ing pundhak’e..
Ora olo,
Nanging malah soyo angleledo..
Bebasane,
Lir cinondro wido widodari..

Ayune tan nguciwani,
Aduh nimas putri sukowati..
Gandhes luwes,
Tuhu siro putri kang utami..
Duh kusumo,
Siro nimas pepujaning ati..
Yen kadulu,
Rino wengi aku ra biso lali..


reff:
Cundhuk mentul,
Kang rinenggo sapucuking rekmo..
Slendang kuning,
Kang sumampir ono ing pundhak’e..
Ora olo,
Nanging malah soyo angleledo..
Bebasane,
Lir cinondro wido widodari..

Ayune tan nguciwani,
Aduh nimas putri sukowati..
Gandhes luwes,
Tuhu siro putri kang utami..
Duh kusumo,
Siro nimas pepujaning ati..
Yen kadulu,
Rino wengi aku ra biso lali..

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement