Connect with us

Genre Campursari

Lirik, Ririk – Jenang Gulo

Diunggah:

on

Lirik, Ririk – Jenang GuloJenang gulo kowe ojo lali Marang aku iki yo kangmas Nalikane nandang susah Sopo sing ngancani Dhek semono aku tetep...

TV STREAMING

Jenang gulo kowe ojo lali
Marang aku iki yo kangmas
Nalikane nandang susah
Sopo sing ngancani

Dhek semono aku tetep tresno
Lan tetep setyo yo kangmas
Durung nate gawe gelo
Lan gawe kuciwo
Ning saiki bareng mukti
Kowe kok njur malah lali marang aku
Sithik-sithik mesti nesu
Terus ngajak padu jo ngno ojo ngono


Opo kowe pancen ra kelingan
Jamane dhek biyen yo kangmas
Nate janji bungah susah
Podho dilakoni

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.
Advertisement