Connect with us

Genre Campursari

Lirik, Putri – Memanikmu

Published

on

>Lirik, Putri – MemanikmuMung sliramu kang dadi maniking kalbu Pindoretno kang katon malelo Pawelingmu giyo tansah eling Senadyan adoh rasaku tansah sumanding Rino...thumbnail text

Mung sliramu kang dadi maniking
kalbu
Pindoretno kang katon malelo
Pawelingmu giyo tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah
sumanding
Rino wengi aku mung tansah
ngenteni
Tan kendat lan dantetesing tresno
Kang setuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandang
kasmaran
Reff:
Wong kuningkap mung jroning
atiku
Asihmu kang ngrenggani
Dadi usadane aku kang nandang
bronto
Lilanono jagat mring sliramu
Tansah gandeng renteng koyo mimi
mintuno

Tak kanti hang ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro ombaking prasetyo
Tondho anteping tresno
Sineksenku wong hanggarit
mendhung
Atiku kang wuyung yen tan
gandrung kelayuh


Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Continue Reading
Comments