Connect with us

Genre Campursari

Chords, Keroncong – Layang Kangen (Didi Kempot)

Published

on

Chords, Keroncong – Layang Kangen (Didi Kempot)C F C Layangmu tak tampa wingi kui Am G Wis tak waca apa karepe atimu F G C Am...

C F C
Layangmu tak tampa wingi kui

Am G

Wis tak waca apa karepe atimu

F G C Am

Trenyuh ati iki maca tulisanmu

F Dm G

Ra krasa netes eluh ning pipiku

C F C

Umpama tanganku dadi suwiwi

Am G

Iki uga aku mesti enggal bali

F G C Am

Ning kepiye maneh merga kahananku

F G C

Cah ayu entenana tekaku

Reff:

C F

Ra maido sapa wonge ora kangen

Dm G

Adoh bojo pengen turu angel merem

C F

Ra maido sapa wonge ora trenyuh

Dm G

Ra kepethuk sak wetara pengen weruh

F G C Am

Percaya aku kuatna atimu

F G C

Cah ayu entenana tekaku

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.
Advertisement