Connect with us

Genre Campursari

Chords, Keroncong – Layang Kangen (Didi Kempot)

Published

on

Chords, Keroncong – Layang Kangen (Didi Kempot)C F C Layangmu tak tampa wingi kui Am G Wis tak waca apa karepe atimu F G C Am...

C F C
Layangmu tak tampa wingi kui

Am G


Wis tak waca apa karepe atimu

F G C Am

Trenyuh ati iki maca tulisanmu

F Dm G

Ra krasa netes eluh ning pipiku

C F C

Umpama tanganku dadi suwiwi

Am G

Iki uga aku mesti enggal bali

F G C Am

Ning kepiye maneh merga kahananku

F G C

Cah ayu entenana tekaku

Reff:

C F

Ra maido sapa wonge ora kangen

Dm G

Adoh bojo pengen turu angel merem

C F

Ra maido sapa wonge ora trenyuh

Dm G

Ra kepethuk sak wetara pengen weruh

F G C Am

Percaya aku kuatna atimu

F G C

Cah ayu entenana tekaku

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Continue Reading
Advertisement
Comments