Connect with us

Genre Dangdut

Chords – Nella Kharisma, Bojo Galak

Diunggah:

on

Chords – Nella Kharisma, Bojo Galak[INTRO] C G Am G F C Dm G C G Am G Wis nasipe kudu koyo ngene Dm A...

[INTRO]

C G Am G F C Dm G


C G Am G
Wis nasipe kudu koyo ngene
Dm A G
Nduwe bojo, kok ra tau ngepenakke
Em A G A
Seneng muring omongane sengak
F G C
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

C G Am G
Sakbendino rasane ora karuan
Dm
Ngrasakke bojoku
A G
sing ra tau perhatian
Em
Nanging piye maneh
A Dm
atiku wes kadung tresno
F
Senajan batinku ngampet
G C
ono njero dodo

 

[CHORUS]

C G
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Am G
Yo wis ben, sing omongane sengak
F C
Seneng nggawe aku susah
F G
Nanging aku wegah pisah

C G
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Am G
Tak trimo, sliramu tekan saiki
F C
Mungkin wis dadi jodone
Dm G C
Snajan kahanane koyo ngene
C G
Sungguh keterlaluan,
Am
bojoku sing saiki
G F
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
C
Ameh dolan ro konco,
F
kok ora di olehke
G C
Senengane nuduh dikiro lungo ro liyane

G Am
Yen wes ngono aku mung biso meneng
G
Tak jelasno malah
F
mung gawe kowe sepaneng
C Dm
Dimatamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno
G C
rumongso wes paling pinter

 

[CHORUS]

C G
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Am G
Yo wis ben, sing omongane sengak
F C
Seneng nggawe aku susah
F G
Nanging aku wegah pisah

C G
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Am G
Tak trimo, sliramu tekan saiki
F C
Mungkin wis dadi jodone
Dm G C
Snajan kahanane koyo ngene
C G
Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Am
Kudu tak lakoni yen
G
pancen ngene dalane
F C
Abote nduwe bojo sing galak
F
Nek ra keturutan
G
senengane mencak mencak
C G
Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Am G
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
F C
Di stel kendo wae tak nikmati uripe
F
Senajane galak bojoku
G C
pancen sing ayu dewe

F G
Kuat dilakoni
Em Am
Nek ra kuat ditinggal ngopi
F G C
Tetep cinta, Senajan bojoku galak

[MUSIK]

C G Am G F C F G
C G Am G F C Dm G

[CHORUS]

C G
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Am G
Yo wis ben, sing omongane sengak
F C
Seneng nggawe aku susah
F G
Nanging aku wegah pisah

C G
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Am G
Tak trimo, sliramu tekan saiki
F C
Mungkin wis dadi jodone
Dm G C
Snajan kahanane koyo ngene

C G
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Am G
Yo wis ben, sing omongane sengak
F C
Seneng nggawe aku susah
F G
Nanging aku wegah pisah

C G
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Am G
Tak trimo, sliramu tekan saiki
F C
Mungkin wis dadi jodone
Dm G C
Snajan kahanane koyo ngene

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.
Advertisement

Featured Products