Connect with us

Genre Dangdut

Chords – Nella Kharisma, Bojo Galak

Published

on

Chords – Nella Kharisma, Bojo Galak[INTRO] C G Am G F C Dm G C G Am G Wis nasipe kudu koyo ngene Dm A...

[INTRO]

C G Am G F C Dm G

C G Am G
Wis nasipe kudu koyo ngene
Dm A G
Nduwe bojo, kok ra tau ngepenakke
Em A G A
Seneng muring omongane sengak
F G C
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

C G Am G
Sakbendino rasane ora karuan
Dm
Ngrasakke bojoku
A G
sing ra tau perhatian
Em
Nanging piye maneh
A Dm
atiku wes kadung tresno
F
Senajan batinku ngampet
G C
ono njero dodo

 

[CHORUS]

C G
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Am G
Yo wis ben, sing omongane sengak
F C
Seneng nggawe aku susah
F G
Nanging aku wegah pisah

C G
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Am G
Tak trimo, sliramu tekan saiki
F C
Mungkin wis dadi jodone
Dm G C
Snajan kahanane koyo ngene
C G
Sungguh keterlaluan,
Am
bojoku sing saiki
G F
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
C
Ameh dolan ro konco,
F
kok ora di olehke
G C
Senengane nuduh dikiro lungo ro liyane

G Am
Yen wes ngono aku mung biso meneng
G
Tak jelasno malah
F
mung gawe kowe sepaneng
C Dm
Dimatamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno
G C
rumongso wes paling pinter

 

[CHORUS]

C G
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Am G
Yo wis ben, sing omongane sengak
F C
Seneng nggawe aku susah
F G
Nanging aku wegah pisah

C G
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Am G
Tak trimo, sliramu tekan saiki
F C
Mungkin wis dadi jodone
Dm G C
Snajan kahanane koyo ngene
C G
Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Am
Kudu tak lakoni yen
G
pancen ngene dalane
F C
Abote nduwe bojo sing galak
F
Nek ra keturutan
G
senengane mencak mencak
C G
Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Am G
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
F C
Di stel kendo wae tak nikmati uripe
F
Senajane galak bojoku
G C
pancen sing ayu dewe

F G
Kuat dilakoni
Em Am
Nek ra kuat ditinggal ngopi
F G C
Tetep cinta, Senajan bojoku galak

[MUSIK]

C G Am G F C F G
C G Am G F C Dm G

[CHORUS]

C G
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Am G
Yo wis ben, sing omongane sengak
F C
Seneng nggawe aku susah
F G
Nanging aku wegah pisah

C G
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Am G
Tak trimo, sliramu tekan saiki
F C
Mungkin wis dadi jodone
Dm G C
Snajan kahanane koyo ngene

C G
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Am G
Yo wis ben, sing omongane sengak
F C
Seneng nggawe aku susah
F G
Nanging aku wegah pisah

C G
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Am G
Tak trimo, sliramu tekan saiki
F C
Mungkin wis dadi jodone
Dm G C
Snajan kahanane koyo ngene

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply