Connect with us

Genre Dangdut

Gita Selviana – Kembang Alum (Cover By Melinda Varera)

mm

Published

on

Gita Selviana – Kembang Alum (Cover By Melinda Varera)Tekan seprene mung tansah tak tangisi, Wis ilang ajine wanito kang suci.. Sakwise aku mbok pekso nuruti karepmu Ngaldeni nafsumu,...

Tekan seprene mung tansah tak tangisi,
Wis ilang ajine wanito kang suci..
Sakwise aku mbok pekso nuruti karepmu
Ngaldeni nafsumu, tegane atimu..

Tresno suci sing banget tak gadhang gadhang,
Wis dadi aib sing ora biso ilang..
Prasasat koyok kembang kang wis ilang madune
Wis entek sarine, alum selawase..


reff:
Wirang sing saiki tak rasakne..
Mrono mrene tansah dadi kembang lambe..

reff:
Ora ngiro yen ngene dadine..
Tresno tulus dadi aib pungkasane..

reff:
Tresno suci sing banget tak gadhang gadhang,
Wis dadi aib sing ora biso ilang..
Prasasat koyok kembang kang wis ilang madune
Wis entek sarine, alum selawase..

reff:
Wirang sing saiki tak rasakne..
Mrono mrene tansah dadi kembang lambe..

reff:
Ora ngiro yen ngene dadine..
Tresno tulus dadi aib pungkasane..
Tresno tulus dadi aib pungkasane..

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement