Connect with us

Genre Campursari

Nonik Aprilia – Wiradat

mm

Published

on

Nonik Aprilia – WiradatMri…pat sepet, si…rah mumet Mulat-mulet amung semrepet… Pi…kir judeg, we…teng mbateg Babar pisan kok kurang wareg… Mi…lang miling, ti…was gering...

Mri…pat sepet, si…rah mumet
Mulat-mulet amung semrepet…
Pi…kir judeg, we…teng mbateg
Babar pisan kok kurang wareg…

Mi…lang miling, ti…was gering
Golek gawean durung nyandhing
Yen… tak roso, tan…po guno
Pengen sambat-sambat ning sopo


Wa…kil rakyat, wa…kil rakyat
Dos pundi paring wiradat…
Pra… bupati, ka…dos pundi
Monggo paringo solusi…

Ku…lo rakyat, ku…lo rakyat
Gadhahe kantun semangat…
Me…dal pundi, pa…dhos rejeki
Anggayuh urip kang mukti…

Duh hyang widhi sehat sami,
Mugi paring welas lakmami
Pro sedulur dimen makmur
Jo kendhat syukur tafakur

reff :
Mi…lang miling, ti…was gering
Golek gawean durung nyandhing
Yen… tak roso, tan…po guno
Pengen sambat-sambat ning sopo

Wa…kil rakyat, wa…kil rakyat
Dos pundi paring wiradat…
Pra… bupati, ka…dos pundi
Monggo paringo solusi…

Ku…lo rakyat, ku…lo rakyat
Gadhahe kantun semangat…
Me…dal pundi, pa…dhos rejeki
Anggayuh urip kang mukti…

Duh hyang widhi sehat sami,
Mugi paring welas lakmami
Pro sedulur dimen makmur
Jo kendhat syukur tafakur

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement