Connect with us

Genre Dangdut

Nella Kharisma – Kelingan Mantan (Cipt. AKA NDX)

Published

on

Nella Kharisma – Kelingan Mantan (Cipt. AKA NDX)Capo Fret 4 Intro : C..G..Am..Em.. F..G..C-G-Am Dm..G..C.. [Versi tanpa capo ada di bawah] [Reff:] C G Mas kowe mbiyen...

Capo Fret 4
Intro : C..G..Am..Em..
F..G..C-G-Am

Dm..G..C..
[Versi tanpa capo ada di bawah]


[Reff:]
C G
Mas kowe mbiyen janji karo aku
Am
Nglakoni tresno suci
Em
kanti ikhlas tekan mati
F G
Ning nyatane ngapusi..
C G Am
cidro ati iki..
Dm G C
Netes elohku mili deres ning pipi
C
..Pancen loro nek kelingan
tentang masa lalu
G
Bayangan memang tak seindah
kenyataan di hidupku
Am
Kelingan awale kita ketemu disana
Em
..Berduaan, bermesraan
penuh canda dan tawa
F G C
Sumpah janji tresno iki karo kowe
Am
Mugo wae iso langgeng
Dm
tekan sak lawase
G
Adik kang mas nyaman
kaleh panjenengan
C
Mugo wae tresno iki
ora tau dadi kenangan

#Kembali ke : Reff

C
Mas opo iki bukti
katresnanmu marang aku
G
Kowe ninggal lungo tanpo sebab
bahkan ora nesu
Am
Rodok suwe wis sesasi
kowe ra ngabari
Em
Aku bingung kudu nggoleki
sliramu ning endi
F
Yo wis mungkin dalan
G
tresnone kudu pisah
C Am
Walaupun ati iki gur isone pasrah
Dm G
Bakal tak kenang jenengmu
nang masa laluku
C
Senajan kowe wis gawe
cidro ning atiku

#Kembali ke : Reff

C G
Dik, pangapurane kanggo awakku
Am Em
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
F G C G Am
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Dm G C
Lilakno aku kanti ikhlas hati
#Kembali ke : Reff, (2x)

Intro : E..B..C#m..G#m..
A..B..E-B-C#m
F#m..B..E..
[Reff:]

E B
Mas kowe mbiyen janji karo aku

C#m
Nglakoni tresno suci
G#m
kanti ikhlas tekan mati
A B
Ning nyatane ngapusi..
E B C#m
cidro ati iki..
F#m B E
Netes elohku mili deres ning pipi
E
..Pancen loro nek kelingan
tentang masa lalu
B
Bayangan memang tak seindah
kenyataan di hidupku
C#m
Kelingan awale kita ketemu disana
G#m
..Berduaan, bermesraan
penuh canda dan tawa
A B E
Sumpah janji tresno iki karo kowe
C#m F#m
Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
B
Adik kang mas nyaman kaleh panjenengan
E
Mugo wae tresno iki ora tau dadi kenangan
#Kembali ke : Reff
E
Mas opo iki bukti
katresnanmu marang aku
B
Kowe ninggal lungo tanpo sebab
bahkan ora nesu
C#m
Rodok suwe wis sesasi
kowe ra ngabari
G#m
Aku bingung kudu nggoleki
sliramu ning endi
A
Yo wis mungkin dalan
B
tresnone kudu pisah
E C#m

Walaupun ati iki gur isone pasrah
F#m B
Bakal tak kenang jenengmu
nang masa laluku
E
Senajan kowe wis gawe
cidro ning atiku
Kembali ke : Reff
E B
Dik, pangapurane kanggo awakku
C#m G#m
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
A B E B C#m
Aku mblenjani janji cinta kita ini
F#m B E
Lilakno aku kanti ikhlas hati
Kembali ke : Reff, (2x)

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply