Nella Kharisma – Kelingan Mantan (Cipt. AKA NDX)

Capo Fret 4 Intro : C..G..Am..Em.. F..G..C-G-Am Dm..G..C.. [Versi tanpa capo ada di bawah] [Reff:] C G Mas kowe mbiyen
….Read More

Video: Nella Kharisma – Kelingan Mantan (Cipt. AKA NDX)

Capo Fret 4 Intro : C..G..Am..Em.. F..G..C-G-Am Dm..G..C.. [Versi tanpa capo ada di bawah] [Reff:] C G Mas kowe mbiyen ....Read More
Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Dangdut

Nella Kharisma – Kelingan Mantan (Cipt. AKA NDX)

Capo Fret 4
Intro : C..G..Am..Em..
F..G..C-G-Am

Dm..G..C..
[Versi tanpa capo ada di bawah]


[Reff:]
C G
Mas kowe mbiyen janji karo aku
Am
Nglakoni tresno suci
Em
kanti ikhlas tekan mati
F G
Ning nyatane ngapusi..
C G Am
cidro ati iki..
Dm G C
Netes elohku mili deres ning pipi
C
..Pancen loro nek kelingan
tentang masa lalu
G
Bayangan memang tak seindah
kenyataan di hidupku
Am
Kelingan awale kita ketemu disana
Em
..Berduaan, bermesraan
penuh canda dan tawa
F G C
Sumpah janji tresno iki karo kowe
Am
Mugo wae iso langgeng
Dm
tekan sak lawase
G
Adik kang mas nyaman
kaleh panjenengan
C
Mugo wae tresno iki
ora tau dadi kenangan

Read More:   Vita Alvia & One Nada – Sawangen

#Kembali ke : Reff

C
Mas opo iki bukti
katresnanmu marang aku
G
Kowe ninggal lungo tanpo sebab
bahkan ora nesu
Am
Rodok suwe wis sesasi
kowe ra ngabari
Em
Aku bingung kudu nggoleki
sliramu ning endi
F
Yo wis mungkin dalan
G
tresnone kudu pisah
C Am
Walaupun ati iki gur isone pasrah
Dm G
Bakal tak kenang jenengmu
nang masa laluku
C
Senajan kowe wis gawe
cidro ning atiku

#Kembali ke : Reff

C G
Dik, pangapurane kanggo awakku
Am Em
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
F G C G Am
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Dm G C
Lilakno aku kanti ikhlas hati
#Kembali ke : Reff, (2x)

Read More:   Wandra - Kejora

Intro : E..B..C#m..G#m..
A..B..E-B-C#m
F#m..B..E..
[Reff:]

E B
Mas kowe mbiyen janji karo aku

C#m
Nglakoni tresno suci
G#m
kanti ikhlas tekan mati
A B
Ning nyatane ngapusi..
E B C#m
cidro ati iki..
F#m B E
Netes elohku mili deres ning pipi
E
..Pancen loro nek kelingan
tentang masa lalu
B
Bayangan memang tak seindah
kenyataan di hidupku
C#m
Kelingan awale kita ketemu disana
G#m
..Berduaan, bermesraan
penuh canda dan tawa
A B E
Sumpah janji tresno iki karo kowe
C#m F#m
Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
B
Adik kang mas nyaman kaleh panjenengan
E
Mugo wae tresno iki ora tau dadi kenangan
#Kembali ke : Reff
E
Mas opo iki bukti
katresnanmu marang aku
B
Kowe ninggal lungo tanpo sebab
bahkan ora nesu
C#m
Rodok suwe wis sesasi
kowe ra ngabari
G#m
Aku bingung kudu nggoleki
sliramu ning endi
A
Yo wis mungkin dalan
B
tresnone kudu pisah
E C#m

Read More:   Chords, Ikke Nurjanah - Sepi

Walaupun ati iki gur isone pasrah
F#m B
Bakal tak kenang jenengmu
nang masa laluku
E
Senajan kowe wis gawe
cidro ning atiku
Kembali ke : Reff
E B
Dik, pangapurane kanggo awakku
C#m G#m
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
A B E B C#m
Aku mblenjani janji cinta kita ini
F#m B E
Lilakno aku kanti ikhlas hati
Kembali ke : Reff, (2x)

Copyright © Jejaring

Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

 
Loading...

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

TERPOPULER

To Top