Connect with us

Genre Campursari

Waldjinah – Ojo Gawe-Gawe

mm

Published

on

Waldjinah – Ojo Gawe-GawePutri: Bola bali dikandani Bolak bali wis diaturi Mas kok ora digape Jare ngene, kok malah ngono Jare ngono, lha...

Putri:
Bola bali dikandani
Bolak bali wis diaturi
Mas kok ora digape
Jare ngene, kok malah ngono
Jare ngono, lha kok malah ngene
Mas priye karepe?
Aku ngulon, sampeyan ngetan
Nduwe bojo koyo jethungan
Mas ora karuan
Mbiyen piye saiki kepiye
Sampeyan wis ngerti dewe
Mas ojo gawe-gawe

Putra:
Saben bengi ditinggal lungo
Saben bengi ditinggal lungo
Aduh dek aku dewe’an
Tuku wijen dipangan semut
Turu ijen dirubung lemut
Adu dek sopo-sopo sing tahan


Putri:
Bola bali wis dikandani
bola bali jare wis ngerti
Aduh mas jarene ngerti
Cianjur di Sukabumi
Terlanjur jadi penyanyi
Aduh mas jadi penyanyi

Putri:
Ayo-ayo bebarengan lan ora perlu sujanan
Mas opo gunane
Sing penting podo ngertine ngelingi kuwajibane
Ben tentrem rumah tanggane

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement