Connect with us

Genre Campursari

Dhimas Tedjo & Uut Salsabila – Tiwul Gunungkidul

Published

on

Dhimas Tedjo & Uut Salsabila – Tiwul GunungkidulPr: Tak pikir kowe wis lali mas, Karo aku cah gunung kidul.. Iling iling panggonane dhuwur, Tlalah ngayogja sak wetan...

Pr:
Tak pikir kowe wis lali mas,
Karo aku cah gunung kidul..
Iling iling panggonane dhuwur,
Tlalah ngayogja sak wetan bantul..

Lk:
Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
Watu lintang opo watu dapur..
Babagan seni ojo maido,
Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..


Pr: Krakal baron lan kukup,
Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
Pr: Sadeng opo wediombo,
Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..

Pr: Sinden mas ketoprak’e
Lk: E e campursari e gunung gunung kidul..
Pr: Thiwul mas gunung kidul,
Lk: Sing pasti ulen aku ora ngibul..

reff:
Lk:
Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
Watu lintang opo watu dapur..
Babagan seni ojo maido,
Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..

Pr: Krakal baron lan kukup,
Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
Pr: Sadeng opo wediombo,
Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..

Pr: Sinden mas ketoprak’e
Lk: E e pop campursari e gunung gunung kidul..
Pr: Thiwul mas gunung kidul,
Lk: Sing pasti ulen aku ora ngibul..

reff:
Lk:
Sing kondhang dik gaplek lan thiwul,
Watu lintang opo watu dapur..
Babagan seni ojo maido,
Akeh sing kondhang akeh sing misuwur..

Pr: Krakal baron lan kukup,
Lk: Iku kabeh papan wisoto dhik..
Pr: Sadeng opo wediombo,
Lk: Cekak’e ora bakal kuciwo..

Sumber: supri arjoe

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply