Connect with us

Genre Campursari

Waldjinah – Wedang Kacang (Cover By Orkes Keroncong Rumput)

mm

Published

on

Waldjinah – Wedang Kacang (Cover By Orkes Keroncong Rumput)Ojo lali, ojo lali marang prasetyaning uni. Aduh papa.. Aduh Mama Katresnane wis cumapak Nadyan to sliramu Ning taksih papanmu’...

Ojo lali, ojo lali marang prasetyaning uni.
Aduh papa.. Aduh Mama
Katresnane wis cumapak
Nadyan to sliramu Ning taksih papanmu’
Aneng ing kalbu sasat caket ing sandingku

Wedang kacang ora larang
Roti mari rasane legi
Ora ketang namung layang, Aduh mama aduh papa
Iso dadi tombo ati


Saben dino saben dino
sun antu antu nawala
Aduh mama aduh papa
Senadyan to amung cendhak
Tratapan si ati ing siang lan ratri
Katon to ngalelo
Mung sliramu kenyo sundho

Wedang kacang campur gula mangan jenang jo digarang
Tiwas ngadang ora teko
Aduh mama aduh papa
Entuk layang tagihan utang

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement