Nonik Aprilia (Sangga Buana) – Rukun Agawe Santoso | Jejaring
Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
<iframe width="560" height="315" src="http://embed.jejaring.net/?p=70696 frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen></iframe>
5 stars 138 Votes Ajining diri pribadi Mung gumantung ing wedaling lathi Ojo dianggep sepele nyatane Gede pigunane Sesanggemaning bebrayan Ora cukup pangkat sarto...
Nonik Aprilia (Sangga Buana) – Rukun Agawe SantosoAjining diri pribadi Mung gumantung ing wedaling lathi Ojo dianggep sepele nyatane Gede pigunane Sesanggemaning bebrayan Ora cukup pangkat sarto...thumbnail text
Genre Campursari Dll.

Nonik Aprilia (Sangga Buana) – Rukun Agawe Santoso

Ajining diri pribadi
Mung gumantung ing wedaling lathi
Ojo dianggep sepele nyatane
Gede pigunane

More:   Waldjinah - Ojo Gawe-Gawe

Sesanggemaning bebrayan
Ora cukup pangkat sarto bondo
Pinongko jangkeping sesrawungan
Kudu sing waspodo

Ojo nganti gawe gelo mring sapodo-podo
Becik ngalah sawetoro pamrihe
Murih tentrem sakkabehe
Yo mas… Yo mas….

More:   Pendhoza - Bojo Galak (Parodi)

Kang pantes sinudarsono
Atut runtut tentrem lan raharjo
Rukun biso agawe santoso
Yekti kang jinongko

More:   Nella Kharisma - Kelingan Mantan
 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

   
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top