Connect with us

Published

on

yen arep crito karo sopo
yen ora crito kok tambah nelongso
oh soyo suwe kok ngene rasane
sedino-dino kok ngatoni wae
yen ora sambat uwis ra kuwat
arep njaluk tulung bingung lehku nembung
tekan suk kapan biso mendem iki
kasmaran kenyo tan kepati-pati
tindak tanduke kalem radigawe
larang eseme nggregetake
yo ben mung ngimpi ora popo
yen ati iki iso dadi lego
deweke teko lan kondo yen tresno
piya-piye aku pasrah lan lilo


Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.