Connect with us

Genre Campursari

Nonik Aprilia – Ngelam Lami

mm

Published

on

Nonik Aprilia – Ngelam LamiPancen ora disedya wong wis lali teka nyela-nyela Katon kumledanging netra mula ati banjur melu krasa Nadyan laliya wonge ora...

Pancen ora disedya wong wis lali teka nyela-nyela
Katon kumledanging netra mula ati banjur melu krasa
Nadyan laliya wonge ora lali marang lelabete
Nalika padha tresnane ninggal bekti angel dilalekake
Suwe suwe yen digagas gawe gela ati
Wekasane tiwas tiwas anglam lami
Paribasan upami sambuk cilik kebacut nemahi
Sapa sing gelem nglakoni yen ditari tageh yen nyaguhi


Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement