Manthous – Lamis | Jejaring
Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
<iframe width="560" height="315" src="http://embed.jejaring.net/?p=69359 frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen></iframe>
5 stars 220 Votes Sopo wonge nora kuciwo Cinidro marang janji Tanpo guno sumpah prasetyo Langit bumi nyekseni Manis manis ngendikanmu Nanging ugo lamis...
Manthous – LamisSopo wonge nora kuciwo Cinidro marang janji Tanpo guno sumpah prasetyo Langit bumi nyekseni Manis manis ngendikanmu Nanging ugo lamis...thumbnail text
Genre Campursari Dll.

Manthous – Lamis

Sopo wonge nora kuciwo
Cinidro marang janji
Tanpo guno sumpah prasetyo
Langit bumi nyekseni

Manis manis ngendikanmu
Nanging ugo lamis atimu
Nora ngiro tego sliramu
Ninggal janji lan prasetyo

More:   Waldjinah - Ojo Gawe-Gawe

 

Reff:

Nora keno tak belani
Opo maneh nggondeli
Becik andum basuki
Boyo tumeko wanci
Mung kariyo rahayu

More:   Nella Kharisma - Kelingan Mantan

Pungkasane mung welingku
Ing sak mangke ojo nganti
Gawe gelaning ati, gawe cuwaning ati
Tumprap kenyo liyane

More:   Pendhoza - Bojo Galak (Parodi)
    
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top