Connect with us

Published

on

Sopo wonge nora kuciwo
Cinidro marang janji
Tanpo guno sumpah prasetyo
Langit bumi nyekseni

Manis manis ngendikanmu
Nanging ugo lamis atimu
Nora ngiro tego sliramu
Ninggal janji lan prasetyo


 

Reff:

Nora keno tak belani
Opo maneh nggondeli
Becik andum basuki
Boyo tumeko wanci
Mung kariyo rahayu

Pungkasane mung welingku
Ing sak mangke ojo nganti
Gawe gelaning ati, gawe cuwaning ati
Tumprap kenyo liyane

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.