Connect with us

Genre Campursari

Magdalena – Dalan Anyar

Published

on

Magdalena – Dalan AnyarKembang tebu sing kabur kanginan, Saksi bisu, sing dadi kenangan.. Prasetyamu kuwi mung kiasan, Tresnamu sak iki wis ilang.. Neng...

Kembang tebu sing kabur kanginan,
Saksi bisu, sing dadi kenangan..
Prasetyamu kuwi mung kiasan,
Tresnamu sak iki wis ilang..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..
Ngawi..
Reff:
Kembang tebu sing neng sawah grudo,
Ora garing senajan mongso ketigo..
Tansah eling, jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..
Ngawi..

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply