Connect with us

Genre Campursari

Indri Shanum – Sinom Rujak Jeruk

Published

on

Indri Shanum – Sinom Rujak JerukNuladha laku utama Tumrape wong tanah Jawi Wong agung ing Ngeksiganda Panembahan Senopati Kapati amarsudi Sudaning hawa lan nepsu Pinesu...

Nuladha laku utama

Tumrape wong tanah Jawi


Wong agung ing Ngeksiganda

Panembahan Senopati

Kapati amarsudi

Sudaning hawa lan nepsu

Pinesu tapa brata

Tanapi siyang ratri

Amemangun karyenak tyasing sasama

 

Versi2:

Memanismu angujiwat

Agawe rujiting galih

Cara apa kang sinedya

Upama mundhuta rukmi

Tartamtu dakturuti

Upama numpak prau

Lumampah tanpa welah

Ing madyaning jalanidhi

Taman nggonjing aginjong ing pagulingan

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Continue Reading
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement