Connect with us

Genre Dangdut

Dian Marshanda – Lambaran Tresno

mm

Published

on

Dian Marshanda – Lambaran TresnoSumilire angin nglangut ing wayah wengi, Nyuwun tulung bisikono kekasih sing tak sayangi.. Aku ning kene kangen lan sepi setyo...

Sumilire angin nglangut ing wayah wengi,
Nyuwun tulung bisikono kekasih sing tak sayangi..
Aku ning kene kangen lan sepi setyo ngenteni..

Suminare lintang lintang lan bulan dadari,
Padhangno angen-angene supoyo eling aku..
Kukuh pengertenmu tansah setyo ngugemi janji..


reff:
Senadyan ra kumpul atiku tetep tresno,
Wektu lan kahanan dudu’ alangan tresno..
Pisah sing dilakoni kabeh mung kanggo tresno,
Lungamu ninggal aku lambaran roso tresno..

Ora ono panyuwunku marang gusti,
Kejobo sliramu enggalo bali..

Suminare lintang lintang lan bulan dadari,
Padhangno angen-angene supoyo eling aku..
Kukuh pengertenmu tansah setyo ngugemi janji..

reff:
Senadyan ra kumpul atiku tetep tresno,
Wektu lan kahanan dudu’ alangan tresno..
Pisah sing dilakoni kabeh mung kanggo tresno,
Lungamu ninggal aku lambaran roso tresno..

Ora ono panyuwunku marang gusti,
Kejobo sliramu enggalo bali..

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement