Dhiva Vera – Nelongso Rasane Atiku

Rasane ati iki nelongso, Nanging piye wis dadi garise uripku.. Wong sing tak tresnani tego mblenjani janji, Saiki jejer karo
….Read More

Genre Dangdut

Dhiva Vera – Nelongso Rasane Atiku

Rasane ati iki nelongso,
Nanging piye wis dadi garise uripku..
Wong sing tak tresnani tego mblenjani janji,
Saiki jejer karo wong liyo..

Opo salahku lan ugo opo dosaku,
Sliramu tego nglarani atiku..
Mbiyen janjimu tresno selawase,
Nyatane aku mbok tinggalne..

More:   Nella Kharisma - Ditinggal Rabi (Cover AKA NDX)

Nelongso atiku nelongso,
Loro atiku loro..
Sliramu tego mblenjani janji,
Nelongso loro atiku..

More:   Nella Kharisma - Kelingan Mantan (Cipt. AKA NDX)

Nelongso roso atiku,
Kelingan marang sliramu..
Sliramu sing tak tresnani,
Tego mblenjani janji..

reff:
Nelongso atiku nelongso,
Loro atiku loro..
Sliramu tego mblenjani janji,
Nelongso loro atiku..

More:   Nella Kharisma - Ditinggal Rabi (Cover AKA NDX)

Nelongso roso atiku,
Kelingan marang sliramu..
Sliramu sing tak tresnani,
Tego mblenjani janji..
Tego mblenjani janji..

 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

   
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER BULAN INI

To Top