Connect with us

Genre Dangdut

Vita Alvia – Gemantunge Roso

Published

on

Vita Alvia – Gemantunge Rosomung kari angenan welas hang isun sambang saiki wes ilang dadi duwen wong liyan rasane getun temenan bengen isun buang...

mung kari angenan
welas hang isun sambang
saiki wes ilang

dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan
bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan
tibane malah kelaran


sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes demen wong liyan
jujur seng lilo nyaw*ng
saiki welas sun temenan

sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati

sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes duwe wong liyan
jujur seng lilo nyaw*ng
saiki welas sun temenan
sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki

sampek kapan kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mogo baen dadi jodoh mati
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Continue Reading
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement