Deviana Safara – Kahanan

Kahanan ku iki, yen tak umpamakne Koyo cahyaning bulan kang kalingan mego Peteng kyo aneng luwang Suwung sepi tan ono
….Read More

Genre Dangdut

Deviana Safara – Kahanan

Kahanan ku iki, yen tak umpamakne
Koyo cahyaning bulan kang kalingan mego
Peteng kyo aneng luwang
Suwung sepi tan ono
Kang biso angluwari panandanging ati

Jerit tangis atiku
Tetes luh ing pipiku
Roso nelongso sliramu megatke tresno
Ibarat kembang kang layu tanpo kumbang asmoro
Aku kang kebacut tresno kok tinggal lungo

More:   Nella Kharisma - Kelingan Mantan (Cipt. AKA NDX)

Reff:

Nglangut ing wanci wengi
Yen rino atiku nelongso
Putus talining janji
Kowe ninggal kembang tresno

Loro laraning ati
Nadyan loro aku nerimo
Sliramu cidro janji
Tego ninggal aku lungo

More:   Nella Kharisma - Ditinggal Rabi (Cover AKA NDX)

Tak lilakke lungamu
Nadyan abot jroning rasaku
Pepes woting atiku
Kesayat welat tresnamu

Nadyan adoh dunungmu
Ojo nganti nglalekke aku
Kenangan lan sliramu
Dadi memanik ing kalbu

Bridge:

Umpamane… kowe bali…
Nambani laraning ati dhek semono
Tak enteni…. kowe bali…
Bebarenagan nyambung tresno dhek semono

More:   Nella Kharisma - Kelingan Mantan (Cipt. AKA NDX)

Jerit tangis atiku
Tetes luh ing pipiku
Roso nelongso sliramu megatke tresno

Ibarat kembang kang layu tanpo kumbang asmoro
Aku kang kebacut tresno kok tinggal lungo

Kembali ke Reff
Kembali ke Bridge

 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

   
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER BULAN INI

To Top