Uut Salsabila – Pripun | Jejaring
Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
5 stars 313 Votes Janjine pripun, kok ngantos setaun Kirang langkung ngi-pun Kulo suwun, ndiko eling mring sedayanipun Kabare pripun, serat mboten ngintun sanak...
Uut Salsabila – PripunJanjine pripun, kok ngantos setaun Kirang langkung ngi-pun Kulo suwun, ndiko eling mring sedayanipun Kabare pripun, serat mboten ngintun sanak...thumbnail text
Genre Dangdut

Uut Salsabila – Pripun

Janjine pripun, kok ngantos setaun
Kirang langkung ngi-pun
Kulo suwun, ndiko eling mring sedayanipun

Kabare pripun, serat mboten ngintun sanak kakang ndusun
Sedoyo nggih rukun,
Wancine matun poro tani utun

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

Mbenjang nopo leh wangsul, ampun ngantos disusul
Makne si ponang gundhul
Ulate pun njegadul, pikire modhal madhul
Kono mung kendangan dengkul

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

Nilarke dusun, kersane kepripun
Soyo tangeh lamun
Lha mbok nggih sampun,
Wonten dusun, gesang sak wontenipun

reff :

Ulate pun njegadul, pikire modhal madhul
Kono mung kendangan dengkul

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

Nilarke dusun, kersane kepripun
Soyo tangeh lamun
Lha mbok nggih sampun,
Wonten dusun, gesang sak wontenipun

 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

 
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top