Connect with us

Genre Campursari

Nonik Aprilia – Ngujiwat

Published

on

Nonik Aprilia – NgujiwatDuh nimas mustikaning ywang Kang ngujiwat, Kang weh reseping ati Tetulungo raganing sun Kang ketaman asmara Esem iro nyirnake lungkrah...

Duh nimas mustikaning ywang
Kang ngujiwat, Kang weh reseping ati
Tetulungo raganing sun
Kang ketaman asmara
Esem iro nyirnake lungkrah lan lesu
Ngilangke roso kang samar
Tresnaku sundul wiyati

Nglamlami ngujiwat
yen angegeti lathi anjinggit alise
sasolah bawane lencir kuning nengsemake
sinawang yen ngujiwat
pamikir tan kuwat kaya arep nekat
suwe suwe tamat bebasan anggayuh lintang
yen tengah wengi pangrasaku kaya wus sumandhing
adhuh wong kuning liringing niro kang wening
amung tansah tak lalekke nangingtrus eling
nanging trus eling wekasan pepuntonku upamane
sekar aja nganti layu
kanggo cecundhukku adhuh nimas mustikaku


Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Continue Reading
Advertisement
Comments

Genre Campursari

Lirik, Vita KDI – Nagih Janji

Published

on

By

Intro : Cm G# Cm Fm..G
Fm….G..Cm G

Cm             G#         Cm
Kelingan rikolo urip bebarengan
Fm                    G
Bungah susah kabeh ra dadi alangan
Fm
Senadyan sedino mung mangan sepisan
G                    Cm  G
Ati seneng anggone urip bebrayan


Cm       G#        Cm
Nanging saiki uripmu wis mulyo
Fm                  G
Banjur lali rikolo jaman semono
Fm
Mangan enak turu penak kerjo penak
G                        Cm
Njur lali marang aku sing ngrumat anak

Reff I:
Cm                     Fm
Tego tenan sliramu marang awakku
Bb               D#   G
Mbok tinggal lungo suwe opo dayaku
Cm                      Fm
Saiki tak tagih sing dadi janjimu
G                   Cm -G
Lali aku ojo lali anakmu

Cm       G#        Cm
Anakmu saiki wis gede gede
Fm                    G
Pingin nyuwun pirso sopo to bapake
Fm
Udan tangis atiku tambah nelongso
G                    Cm
Ning atiku bioso yombok sio sio

Musik : Cm G# Cm Fm G
Fm…G Cm G

Cm             G#         Cm
Yo ngerti wis suwe anggonku lungo
Fm                   G
Nggonku urip adu nasib ono kutho
Fm
Aku ninggal anak bojo lan wongtuwo
G                    Cm  G
Urip ning ndeso tansah keloro-loro..

Cm      G#        Cm
Pancen saiki uripku wis mukti
Fm                       G
Nanging ojo mbok anggep aku wis lali
Fm
Jroning ati mung tansah ono sliramu
G                        Cm
Luwih luwih dadi sumpah jroning atiku

Reff II:
Cm                    Fm
Pancen wis dadi sumpah jroning atiku
Bb                  D#  G
Yen durung biso keturutan karepku..
Cm                         Fm
Aku ra bakal lali mring wekasanmu
Gm                     Cm  G
Mung tak jaluk sabar ngenteni tekaku

Cm         G#        Cm
Yen anakmu takon sopo bapake
Fm                   G
Kuwi kabeh ngono wis ono benere
Fm
Kandanono aku sih nyambut gawe
G                  Cm
Nggo mulyake anakmu klawan kowe
G                  Cm
Nggo mulyake anakmu klawan kowe

Continue Reading

Genre Campursari

Lirik, Susi Ngapak – Suket Teki

Published

on

By

Lirik, Susi Ngapak - Suket Teki

inyong tak sing ngalah
trima mundur timbang larang ati
tak uyako wong riko wes lali
ora bakal bali

paribasan awak urip kari balung
lilo nyong lakoni
jebule janjimu jebule sumpahmu
ra biso digugu


wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
riko malang gendeng wakon liane
nyong tandur pari jebul tukule malah suket teki

paribasan awak urip kari balung
lilo nyong lakoni
jebule janjimu jebule sumpahmu
ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sek betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
riko malang gendeng wakon liane
nyong tandur pari jebul tukule malah suket teki

Continue Reading

Genre Campursari

Lirik, Ririk Sangga Buana – Tembang Kangen

Published

on

By

Lirik, Ririk Sangga Buana - Tembang Kangen

Wayah wengi udan grimis, ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresnani, tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku, yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudul kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dodoku
Liwat tembang kangen, mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki, nandang wuyung rino wengi


Wayah wengi udan grimis, ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresnani, tego ningglake aku
Suwung jeroning uripku, yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudul kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dodoku
Liwat tembang kangen, mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki, nandang wuyung rino wengi

Liwat tembang kangen, aku titip tresno
Opo pancen sliramu, uwis ora kroso
Liwat tembang kangen, aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu, ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku, mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemmu
Liwat tembang kangen, iki wujud katresnanku

Continue Reading

Trending