Nonik Aprilia – Ngujiwat

Duh nimas mustikaning ywang Kang ngujiwat, Kang weh reseping ati Tetulungo raganing sun Kang ketaman asmara Esem iro nyirnake lungkrah
….Read More

Video: Nonik Aprilia – Ngujiwat

Duh nimas mustikaning ywang Kang ngujiwat, Kang weh reseping ati Tetulungo raganing sun Kang ketaman asmara Esem iro nyirnake lungkrah ....Read More
Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Campursari

Nonik Aprilia – Ngujiwat

Duh nimas mustikaning ywang
Kang ngujiwat, Kang weh reseping ati
Tetulungo raganing sun
Kang ketaman asmara
Esem iro nyirnake lungkrah lan lesu
Ngilangke roso kang samar
Tresnaku sundul wiyati

Read More:   Chords, Keroncong - Layang Kangen (Didi Kempot)

Nglamlami ngujiwat
yen angegeti lathi anjinggit alise
sasolah bawane lencir kuning nengsemake
sinawang yen ngujiwat
pamikir tan kuwat kaya arep nekat
suwe suwe tamat bebasan anggayuh lintang
yen tengah wengi pangrasaku kaya wus sumandhing
adhuh wong kuning liringing niro kang wening
amung tansah tak lalekke nangingtrus eling
nanging trus eling wekasan pepuntonku upamane
sekar aja nganti layu
kanggo cecundhukku adhuh nimas mustikaku


Copyright © Jejaring

 
Loading...

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

TERPOPULER

To Top